Diepe ontspanning door hoofdmassage met ASMR-tingles

Hoe je loskomt van alledag, zodat je een relaxte moeder blijft — zelfs bij onverwachte gebeurtenissen

Voor drukke moeders die alles goed willen doen
en daardoor praktisch nooit een rustmomentje voor zichzelf nemen

Als moeder ben je vaak druk en kom je haast nooit aan jezelf toe. Even niet hoeven zorgen. Aandacht voor jou alleen. De oplossing is helemaal niet moeilijk: de Gentle Release Hoofdmassage is je welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

  • Verlies alle besef van ruimte en tijd tijdens een sessie — een teken dat je werkelijk ontspant
  • Zeg maar dag tegen die eindeloze to-do lijst in je hoofd. Even geen zorgen, even geen stress. Alles wat 'nog moet' verdwijnt lekker naar de achtergrond 🙂
  • Voel de positieve energie en blijf dagenlang in een lekkere flow — zodat je makkelijk meebeweegt met de dingen die nu eenmaal gebeuren als je moeder bent

Gun jezelf deze momenten van rust en opladen.

"Na afloop voelde ik me lichter in mijn hoofd en meer ontspannen. Ook de volgende dag had de massage nog een positieve uitwerking.”

~ Minke ~

Jouw realiteit: als moeder sta je altijd ‘aan’

Hoe je je ook voorbereid, het moederschap betekent simpelweg dat je altijd klaarstaat. En dus altijd ‘aan’ staat.

Ik weet niet hoe het voor jou is, maar voor mij viel het moederschap niet mee. Ik had geen idee wat er allemaal bij kwam kijken. De verantwoordelijkheid en zorg die je ineens hebt.

Zonder gebruiksaanwijzing.

Het leek wel alsof iedereen het kon — behalve ikzelf. Herkenbaar?

Oef...

Altijd dat irritante stemmetje in mijn hoofd dat van me eiste om alles perfect te doen. Eerst moest alles af. Dan pas was ik aan de beurt. Wat er in de praktijk op uitdraaide dat ik aan het eind van elke dag uitgeblust op de bank plofte.

Want ja… aan de buitenwereld moest ik bewijzen dat het me lukte. Al die ballen hooghouden. Andere moeders lukte het toch ook?

Masker op en mooi weer spelen. Terwijl ik me van binnen kapot schaamde. Gevoel dat ik faalde.

"Als ik maar niks verkeerd doe..."

In die tijd leek alles alleen nog om m’n kind te draaien. Al m’n tijd en aandacht gingen naar het moeder zijn. En natuurlijk deed en doe ik dat met heel veel liefde. Maar een moment voor mezelf was er nooit meer bij.

Altijd aan en klaarstaan...

In onzekerheid wanneer er weer een beroep op me zou worden gedaan. Waardoor ik geen tijd of ruimte had om te kunnen opladen.

Even niet te hoeven zorgen.

Belangrijke rustmomentjes schieten er voor veel moeders simpelweg bij in

Voor eventjes is dat allemaal niet zo erg. Maar als dit voortdurend het geval is… Voor je het weet is de balans ver te zoeken. En dat weet en voel je zelf ook wel, toch?

Nu het lastige: hoe hard je ook probeert het anders te doen, het blijft een worsteling om elke dag weer goed door te komen.

En vooral: zelf overeind te blijven staan.

Want één van de dingen waar wij drukke vrouwen heel goed in zijn: altijd maar klaarstaan voor anderen.

En begrijp me niet verkeerd. Wat jij een ander biedt, zie ik ook als iets heel moois. Alleen houdt het wel in dat je jezelf vaak (onbedoeld) wegcijfert. Want je bent bang die ander tekort te doen.

Je doet zó hard je best om alles goed voor elkaar te hebben...

Al die ballen in de lucht te houden, terwijl het water je eigenlijk al aan de lippen staat.

En het stapelt zich op hè… soms zelfs zonder dat je het zelf weet. Ineens schiet je uit je slof. Naar je kinderen. Dan ben je juist niet die moeder, partner, vriendin die je zo graag wilt zijn.

Een gevoel van schaamte, schuld. Dat je niet voldoet.

Hoe kom je daaruit? Dat laat ik je zien, kijk maar:

Er zijn moeders, die nemen elke middag om 15 uur een kopje thee. Even een halfuurtje voor zichzelf.

Maar voor veel moeders werkt dat niet, want er gebeurt gewoon van alles.

Door het inplannen van een Gentle Release Hoofdmassage reserveer je tijd en aandacht voor jezelf.

Je bent er echt even uit. Andere omgeving.

Thuis heb je altijd wel weer andere dingen die je aandacht vragen. Die berg wasgoed die nog ligt te wachten. Het “Mááámááá!” van je kinderen.

Tijdens de massage draait het helemaal om jou. Jij mag genieten.

En het is niet alleen dat moment...

Die diepe ontspanning werkt dóór.

Je zit nog dagenlang in een lekkere flow, waardoor je makkelijk meebeweegt met de dingen die nou eenmaal gebeuren als je moeder bent.

Iedereen heeft het nodig: op tijd rust nemen en aandacht voor jezelf

Ook jij. En dat is best lastig. Want je voelt direct het schuldgevoel opborrelen. Alleen de gedachte al om tijd vrij te maken voor jezelf...  

Maar bedenk: juist die momenten voor jezelf geven je innerlijke rust. 

Het is de enige manier om het ook op de langere termijn vol te houden.  

"Zelfs in een periode dat ik veel spanning ervaar, kan ik beter blijven voelen wat ik nodig heb en beter 'bij mezelf blijven'. Niet alleen in de keuzes die ik maak, maar ook als een goede vriendin."

~ Karin ~

Bewezen methode om tot diepe rust te komen

Ik weet bijna zeker dat jij al ASMR-tingles hebt ervaren...

Misschien word je kalm door het ruisen van de bomen. Of van het kijken naar de zee. Droom je weg als de kapper je haren wast. Of wat een cliënt met me deelde: hoe veilig ze zich als kind voelde als haar opa zachtjes door haar haren kroelde.

Precies dat zijn ASMR-tingles en dit pas ik toe om jou diep te laten ontspannen. ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) is een bewezen methode om tot diepe rust te komen.

Technisch gezegd: auditieve, visuele en tactiele tintelingen (‘tingles’) brengen je brein tot totale rust. Waarbij ook je lijf wordt uitgenodigd om te vertragen.

De tingles verspreiden zich door je lichaam. Soms een puur ontspannen sensatie. Een andere keer een golf van tintelingen die vanuit je hersenen tot in je ruggengraat stroomt.

Op dit niveau ervaren je hersenen een diepe slaapachtige toestand. Jij slaapt niet, maar je bent je minder bewust van tijd en ruimte.

Wat je wel merkt?

Je geniet 😊 

"Nog steeds zit ik in een bubbel van heerlijke ontspanning! Zelfs 2 dagen erna ben ik nog steeds helemaal zen. Heerlijk!”

~ Tirza ~

"De dag erna was ik vrij en ik voelde me erg ontspannen. Geen stressgevoel ...van ik moet dit ik moet dat. Terwijl het normaal 24/7 doorgaat in mijn hoofd. Nee gewoon helemaal tot rust/zen geworden."

~ Daphne ~

Wat je van een sessie mag verwachten

Ik zal je even schetsen hoe het gaat. Stel het je maar even voor: jij ligt op een zachte, comfortabele massagetafel. We beginnen met afstrijken en aarden van je lijf, zodat je helemaal ‘landt’.

Een moment van even niks hoeven, terwijl je geleidelijk wegzakt in een staat van relaxedheid.  

Op de achtergrond klinken fijne geluiden. Niet van dat zenuwachtige geplingel — rustgevende geluiden, die je doen terugkeren naar jezelf. 

Rustig en spelend ga ik door je haren, waardoor je hoofd kalmte en ontspanning ervaart. Zachte aanrakingen als een moeder die haar baby koestert. 

Daarna zijn je bovenrug en hoofdhuid aan de beurt. Ik gebruik zachte kwasten, knoesten, kammen en borstels. Door de zachte aanrakingen en matige druk word je je bewust van je lichaam.

Vrij van gedachten.

Zo kom jij in totale ontspanning

Afsluitend masseer ik je gezicht met een diepwerkend leave-on masker — ook geschikt voor de overgevoelige huid.

Nodig jezelf uit om even te vertragen. Het mag. Je wordt je bewust van het Hier en Nu. Van de verbinding met je echte zelf. 

Langdurige, diepe ontspanning

ASMR-tingles zijn aanrakingen vanuit oprechte aandacht — rustig, zacht en liefdevol. Zodat je nog dagenlang diepe ontspanning voelt.

Ik maak het je comfortabel

Tijdens de massage lig je op een heerlijk comfortabele massagetafel. Hoe lekkerder jij ligt, hoe dieper de ontspanning doorwerkt.

Jij hoeft helemaal niets te doen

Vóór de sessie krijg je nuttige informatie, zodat je weet wat je kan verwachten. Verder hoef je niks te doen. Behalve liggen en lekker ontspannen.

Binnen 24 uur neem ik contact met je op

Waarom de Gentle Release Hoofdmassage je helpt om diep te ontspannen en liefdevol tijd voor jezelf te nemen

Bij de Gentle Release Hoofdmassage ligt de focus op het loslaten van spanningen, gedachten en gevoelens.

Een adempauze om bij te tanken, vrij van al je gepieker.

Echte, oprechte aandacht voor jou.

Zachte aanrakingen zorgen dat je de aanwezigheid van je lichaam ervaart — je wordt je ervan bewust hoe je lijf aanvoelt. Door de verschillende tingles ontdek je steeds opnieuw hoe te ontspannen.

Je komt helemaal in je eigen energie en blijft dicht bij jezelf.

"Ik kwam binnen met een vol en zwaar hoofd van de werkdag. Was die nog aan het verwerken. Na een minuut of 5 à 10 kon ik mezelf volledig ontspannen. Door mijn privésituatie is loslaten een thema. 

Na afloop voelde ik me lichter in mijn hoofd en meer ontspannen. Ook de volgende dag had het nog een positieve uitwerking op mij. Ik boek graag een nieuwe sessie!"

~ Minke ~

Even 'praktisch'

Kom je voor de eerste keer, dan maken we kort kennis. Zodat ik een goed beeld van je krijg en beter begrijp wat je nodig hebt. Je hoeft niks mee te nemen. Alles mag je loslaten, zodat je geniet van dit moment dat er voor JOU gezorgd wordt.

Tijdens de sessie lig je onder zachte doeken. Lichaamsdelen die ik niet masseer dek ik warm toe, zodat je behaaglijk ligt.

Een sessie duurt maar liefst anderhalf uur. 

Dat betekent: 90 minuten pure aandacht en qualitytime voor jou alleen.

"Toen ik binnenkwam in de praktijk voelde dat meteen als een warm welkom. Ik ken Jessica via mijn werk maar niet persoonlijk. En doordat ik me zo welkom voelde hebben we toch een dieper gesprek gehad wat ontzettend fijn was."

~ Daphne ~

"De heerlijk, zachte tafel maakte dat ik me volledig kon overgeven. Je kan het beter een bed noemen. Zo super comfortabel ligt het dat ik bijna in slaap viel. Bij andere hoofdmassages zat ik op een stoel of eerst stoel en later verplaatsen naar een tafel. Dat maakt het minder relaxed."

~ Tirza ~

“Ik bedacht me later, zo’n ervaring is echt uniek. Ik kan het me niet herinneren, ja misschien als klein meisje toen mijn opa me in mijn nek kriebelde en dat ik me helemaal fijn en gezien voelde. Die kwetsbaarheid laat de ASMR bij mij naar boven komen. Nu viel ook alles weer van me af en was het helemaal goed. Geen gedachten of gepieker en ik en mijn lijf konden heerlijk genieten van het moment."

~ Karin ~

Wanneer heb jij voor het laatst oprechte aandacht voor jezelf gehad?

De vraag is: wat gebeurt er als je door blijft gaan met hollen?

Zo doorgaan vreet energie. Uitgeblust, met een lontje dat merkbaar korter wordt. Piekergedachtes. Een knagend schuldgevoel — omdat het je niet lukt de moeder te zijn die je je kinderen gunt. 

Mijn doel is om jou zoveel mogelijk te laten ontspannen en genieten.

Tijdens de Gentle Release Hoofdmassage ervaar je diepe, innerlijke rust. Helemaal opgeladen verlaat je de praktijk. Zonder die energievretende piekerstroom aan gedachten.

Wel: rust in je hoofd, zodat je die relaxte, vrolijke moeder bent voor je kinderen. En kan meebewegen wanneer dingen anders lopen dan je dacht.

Een Gentle Release Hoofdmassage is niet alleen heerlijk voor jou. Ook de mensen om je heen worden blij van een ontspannen jij 🙂 

Reserveer nu je welverdiende quality time

Een sessie is op dit moment slechts 77 euro en duurt maar liefst anderhalf uur.
Dat betekent:

  • 90 minuten pure aandacht en quality time voor jou alleen.

Maak meteen even een afspraak, klik op de button hieronder:

Binnen 24 uur neem ik contact met je op

Wat anderen nog meer zeggen:

"Unieke beleving, zo onderscheidend van wat ik voorheen met massage associeerde. Je stapt zo anders de deur uit dan dat je binnenkomt. Alsof je compleet in je lijf bent gezakt en helemaal zacht en ontspannen bent.

Wil je graag op een heel nieuw level ervaren wat ontspanning is? Dan is dit echt een aanrader! Dank je wel Jessica voor wat je doet!

~ Karin ~

"Ik voelde dat ik op Jessica kon vertrouwen om de sensaties toe te laten. Wat aan onderliggende emoties loskwam, mocht er zijn en werd liefdevol begeleid. Ik vond het een overweldigende ervaring (op een positieve manier) en echt een cadeautje van anderhalf uur me-time. Dankjewel!"

~ Anoniem ~

"Eigenlijk had ik geen idee wat ik precies kon verwachten, maar het leek me gewoon erg lekker. Met een drukke agenda en altijd een hoofd vol gedachten, gunde ik mijzelf ook een moment van rust.

Bij binnenkomst stelde Jessica me gelijk op mijn gemak. Daarna mocht ik gaan liggen. De behandeling zelf was een soort combi van bij de kapper, schoonheidsspecialist en masseur. Daarnaast werden er geuren en klanken gebruikt. Doordat ik voortdurend met mijn ogen dicht lag, was dit soms verrassend, maar ook erg ontspannend.

Hoewel de behandeling 90 minuten duurde, vloog de tijd voorbij en had het van mij nog veel langer mogen duren. 🙂

Ik kwam ontspannen en fris weer van de tafel af. Jessica gaf me nog even de tijd om te landen en we bespraken hoe ik het had ervaren. 

Ik heb genoten, het was echt even een moment voor mijzelf. Aanrader!"

~ Monique ~

"Afgelopen week een heerlijk ASMR hoofd- en nekmassage ontvangen bij Jessica Heringa van Liefdevol Zelfleiderschap

Wat een aanrader! Jessica is een oprechte en afgestemde lieve vrouw. Ze stelt je direct op je gemak. Vanaf het eerste moment rust en ultieme ontspanning.

Mooie combinatie van massage, geluid en geur. Liefdevol!!

En die tintelingen/kippenvel momenten, heerlijk!! Ik had het gevoel dat ik in de massagetafel wegzonk, zo ontzettend relaxt.

Ik heb die nacht erna heerlijk geslapen, geen gedachten die door mijn hoofd dwarrelden.

Als je van ontspanning houdt door aanraking van bovenrug, gezicht, hoofd en haren is dit echt een aanrader!!"

~ Renate ~

"Vanavond een heerlijke asmr massage gehad bij Liefdevol Zelfleiderschap. Wat een zaligheid. Even helemaal uit je hoofd met een heerlijke massage, geuren, klanken enz.

De hele massage was heel relaxed, liefdevol met af en toe een geluidje van asmr maar niet te vergelijken met alles wat er op internet te vinden is. Het was een bijzondere maar goede ervaring. Heel anders dan anders 👌

Ik had in filmpjes gezien dat ze moesten zitten en dacht, o nee, 1,5 uur zitten, maar dit was liggend en meer dan heerlijk. Maar zoals deze dame deze massage gaf was echt helemaal top. Heb echt genoten. Kadootje voor mezelf.

Ik ga vaker. Echt een aanrader ❤️”

~ Pien ~

“Jessica gaf me het gevoel dat het om mij draaide. Het was erg afwisselend, vernieuwend en verrassend. Ze gebruikte niet alleen haar handen, maar ook verschillende soorten materialen, wat elke keer een nieuwe beleving was. Verschillende zintuigen werden extra geprikkeld, zoals reuk en gehoor. Hierdoor werd je je bewuster van deze zintuigen, wat voor een diepere ontspanning zorgt, terwijl ik me kon overgeven aan de ontspanning. Er was een fijne opbouw en afsluiting. Het besef van tijd en plaats was ik volledig kwijt.

Ik kwam met een vol hoofd en ik ging weg met een heerlijk ontspannen lijf en mind. Ik voelde me haast herboren.

Deze massage is zeker een aanrader voor wie wil ontspannen, houdt van afwisseling en verrassingselementen. En gewoon heerlijk gemasseerd wil worden!”

~ Lorette ~