Ben je benieuwd wat anderen zeggen?

"Gentle hairplay, goddelijk!"

"Dit is vanaf nu zeker mijn nieuwe favoriet. 

Verschillende elementen die ik nog niet eerder heb meegemaakt die diepe ontspanning brachten. En dat alles liggend op een heerlijk, zachte tafel. Dit maakte dat ik volledig kon overgeven. Bij andere hoofdmassages zat ik op een stoel of eerst stoel en later verplaatsen naar een tafel. 

Mijn favoriete onderdeel was toch wel de gentle hairplay, goddelijk! Omdat je dit niet bij jezelf kan doen waardoor het complete ontspanning gaf.

Ik had echt het gevoel meegenomen te worden in een andere wereld waarin ik totaal tot rust kwam. Vol veiligheid en overgave. Niet meer weg willen en geaard op een relaxte manier.

Zo fijn dat de sessie lang duurde. Je krijgt echt waar voor je geld. Het was de afstand van 75 minuten met de auto meer dan waard!

Nog steeds zit ik in een heerlijke, relaxte bubbel! Zelfs 2 dagen erna ben ik nog steeds helemaal zen. Heerlijk!"

~ Tirza ~

"Het besef van tijd en plaats was ik volledig kwijt.

Ik kwam met een vol hoofd bij Jessica en ik ging weg met een heerlijk ontspannen lijf en mind. Ik voelde me haast herboren."

~ Lorette ~

"Directe verlichting in m'n rug. Gevoel van zwaarte is eraf"

"Me-time is wat ik ervaar als ik bij Jessica in de praktijk ben. Het even niks hoeven, tijd voor mezelf en alleen maar ontvangen en genieten.

De plekken op mijn rug die fijne aandacht krijgen waar ik zelf gewoon niet goed bij kan, zijn voor mij redenen om nu weer een aantal sessies achter elkaar te boeken.

Na een sessie ervaar ik direct de verlichting in mijn rug. De zwaarte is eraf en de behandeling werkt zeker mee aan een sneller herstel."

~ Susanne ~

"Van vol zwaar hoofd naar volledig ontspannen"

"Ik kwam binnen met een vol en zwaar hoofd van de werkdag. En was het nog bezig aan het verwerken. Na een minuut of 5 a 10 kon ik mezelf volledig ontspannen.

Door mijn privésituatie is loslaten een thema. De begeleiding die Jessica geeft is heel fijn en ze voelde precies aan wat ik nodig had.

Na afloop voelde ik me lichter in mijn hoofd en meer ontspannen. Ook de volgende dag had het nog een positieve uitwerking op mij.

Ik boek graag een nieuwe sessie!"

~ Minke ~

"Meer gebracht dan van tevoren verwacht..."

"Doordat ik heel graag in mezelf wilde investeren had ik geen twijfel om het coachtraject bij Jessica te gaan volgen. Financieel is het best een investering, maar nu achteraf gezien heb ik geen moment spijt gehad van deze keuze. 

Juist door hieraan deel te nemen heb ik meer ontspanning in mezelf ervaren en heb ik dingen op een rijtje kunnen zetten onder andere met betrekking tot mijn werk. De combinatie van de coaching met de ontspannende sessies hebben mij meer gebracht dan van tevoren verwacht. Een mooi voorbeeld is dat ik door met de gekregen tips de stap heb gezet om 4 dagen te gaan werken i.p.v. 5 en zo meer vrije tijd en ontspanning voor mezelf te creëren.

Soms vond ik het wel lastig om mezelf helemaal over te geven en niet te veel in mijn hoofd te zitten. Hierin was het erg helpend dat Jessica dit benoemde naar mij wanneer ik dit gedrag weer vertoonde. Niet op een veroordelende manier, maar wel spiegelend op een prettige manier. Zo werd ik mij steeds meer bewust om vertrouwen te mogen houden."

~ F. Jansen ~

"Het kwam voor mij wel op een juist moment. Ik heb mij de afgelopen tijd/periode weer teveel laten meeslepen in een hurricane.

Jij bent mede vandaag een helpend handje geweest om mij te stabiliseren en de juiste balans weer te zoeken en te vinden."

~ Anita ~

“What you see is what you get"

"Dat voelt voor mij als een verademing. In die zin dat ik mij ook kwetsbaar mag opstellen en dat ik mij daar niet voor hoef te schamen. Nee dat het juist een kracht is die de werkelijkheid laat zien.

Ik durf bij haar gewoon te ZIJN. Ik voel dat zij mij accepteert zoals ik ben. Daardoor durf ik mijn gevoelens met haar te delen."

~ Priscilla ~

"De massage voelde heerlijk en professioneel aan. Liefdevol afgestemd en met alle aandacht.

Het is echt een cadeau om even helemaal niets te hoeven en een heerlijke massage te ondergaan. Even geen gedachten, je lijf weer voelen en helemaal ontspannen zijn.

Het deed me weer beseffen hoe belangrijk het is goed voor mezelf te zorgen."

~ Karin ~

"Direct verlichting merkbaar"

"Ik ben nog aan het nagenieten van de ontspannen avond bij Jessica, een echt kadootje. Van het begin tot het einde wordt alle tijd genomen voor een zo ontspannen mogelijke avond.

Voordat ik kwam had ik nekklachten/spanningshoofdpijn, na de massage was direct verlichting merkbaar. 

De massage wordt met plezier gegeven, dat voel je terug. Ik heb me erg welkom gevoeld, kortom een echte aanrader!"

~ Femke ~

"Ik voel me vertrouwd en veilig.

Eerst werd het hoofd/haren gedaan en daarna nek en rug met fijne massageolie. Heel bijzonder......de aanraking was met aandacht, zachtheid en liefdevol, stroomde door mijn lijf. 

Er kwam een zalige rust over mij heen, wat ik ook al bij de reiki eerder mocht ervaren."

~ Gonny ~

"Meer en meer zie ik mezelf als een zelfverzekerde vrouw en ben trots op mezelf!"

"Het voelde erg vertrouwd bij jou, niet oordelend en dat vind ik zo mooi aan jou. Je hebt ook humor en dat is erg fijn en zorgt ervoor dat het nuchter en luchtig blijft. Daarnaast ga je af op je intuïtie en kijk je wat op dat moment nodig is voor de sessie. Dit heeft regelmatig voor een verrassende aanpak gezorgd waar ik zelf nooit aan had gedacht en resulteerde in heldere inzichten waar ik verder mee kon.

De tips die ik van je heb gekregen zijn heel waardevol en hebben er ook voor gezorgd dat ik echt heb geleerd om beter mijn grenzen aan te geven, meer zelfliefde heb ontwikkeld en heb geleerd de regie in eigen handen te houden.

Voordat ik besloot mij op te geven voor het coachtraject had ik nog wel mijn twijfels vanwege de geld en de reistijd. Nu achteraf gezien ben ik zo blij dat ik het heb gedaan en zie ik het echt als een waardevolle investering die mij heel veel heeft gebracht.

Ik weet nu dat ik echt de regie in handen heb en wat ik voor mezelf kan doen om ook de regie terug te pakken wanneer dit nodig is. En dat ik het waard ben om die tijd en echte aandacht aan mezelf te besteden, omdat ik nu weet dat ik zo het beste voor mezelf zorg.

Meer en meer zie ik mezelf als een zelfverzekerde vrouw en ben trots op mezelf!

Wanneer ik ergens tegenaan liep was het heel fijn dat jij me weer zo goed wist te helpen en daar was ik heel blij mee."

~ Tirza ~

Door de unieke en liefdevolle aanrakingen helemaal ontspannen en (weer) bij mezelf uitkomen."

~ Karin ~

"Heel anders dan anders 👌"

Wat een zaligheid. Even helemaal uit je hoofd met een heerlijke massage, geuren, klanken enz.

De hele massage was heel relaxed, liefdevol met af en toe een geluidje van asmr maar niet te vergelijken met alles wat er op internet te vinden is. Het was een bijzondere maar goede ervaring. Heel anders dan anders 👌

Ik had in filmpjes gezien dat ze moesten zitten en dacht, o nee, 1,5 uur zitten, maar dit was liggend en meer dan heerlijk. Maar zoals deze dame deze massage gaf was echt helemaal top. Heb echt genoten. Kadootje voor mezelf.

Ik ga vaker. Echt een aanrader ❤️"

~ Pien ~

"Meteen spijker op zijn kop"

Ik wist niet zo goed wat mij te wachten stond bij een afstandsbehandeling, dus liet ik het maar gebeuren.

Jessica sloeg meteen de spijker op zijn kop. Wij kennen elkaar niet en toch weet ze precies mijn zwakke plekken te benoemen. Ze wist waar mijn blokkades zaten en ging daar op afstand mee aan het werk. 

Jessica is een liefdevol persoon die met veel liefde en passie en geduld alles uitlegt wat ze bij mij tegen is gekomen. 

Na de eerste behandeling heb ik nog 5 afstandsbehandelingen mogen ervaren. Ze geven mij een leidraad en een bevestiging van waar mijn lijf en hoofd om vraagt.
Én het is een heel fijn gevoel als je energie blijft stromen in alle delen van je lijf.

Reikibehandeling door Jessica zou ik zeker willen aanraden. Omdat je meer inzichten krijgt hoe je lijf en je hoofd werkt. En het een heel fijn gevoel is als blokkades in je lichaam worden opgeheven. En dat je energie weer mag gaan stromen."

~ Saskia ~

"Je hebt zeker wat aangeraakt en kijk uit naar de vervolg behandeling.

Je bent een mooi en puur mens en vind dat je een prettige rust uitstraalt. Het voelt heel vertrouwd om mijn verhaal met je te delen.

Voor iedereen die dit leest: maak een afspraak met Jessica en ervaar het zelf!"

~ Renate ~

"Niet lijfelijk in praktijkruimte toch voelde het alsof we samen in één ruimte waren"

Na een heerlijke ontspannende Reikibehandeling een aantal maanden geleden heb ik besloten om een traject aan te gaan. Het voelde meteen veilig en vertrouwd.

Wat zo fijn was, toen mijn hulpvraag iets veranderde, was Jessica meteen professioneel en flexibel genoeg om daar op in te spelen met de daarbij behorende vleug humor. En dat siert haar enorm!
Ze heeft me fijne inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Ondanks dat ik niet lijfelijk in haar praktijkruimte kon zijn voelde het alsof we samen in één ruimte waren.

Kortom, zeker een aanrader om bij haar een consult of traject te volgen om een duidelijke verandering in je leven teweeg te brengen!!"

~ Margareth ~

"Qualitytime voor mezelf"

Door diverse drukpunten voelde ik me daarna een stuk lichter in mijn hoofd.

De dag erna was ik vrij en ik voelde me erg ontspannen. Geen stressgevoel ...van ik moet dit ik moet dat. Terwijl het in mijn hoofd 24/7 doorgaat.

Nee gewoon helemaal tot rust/zen geworden.

Aangezien we in deze maatschappij altijd al van alles moeten.

Zeker een aanrader als je even qualitytime voor jezelf wilt.

En dat doen we (vindt ik) te weinig.

Gewoon even een heerlijk moment voor jezelf."

~ Daphne ~

Ze weet de vinger goed te leggen op de zere plekken en kan je verder helpen met het thema of hulpvraag waar je voor bij haar komt."

~ Ingrid ~

Op zoek naar meer bij mezelf komen en minder geleefd te worden"

"De eerste behandeling ging ik nieuwsgierig, open maar ook wel kritisch in. Was het niet te zweverig voor me??

Na die ene behandeling was ik al om. Het warme welkom, de hele ontspannen behandeling (die alleen daarom al fijn was), de wijze waarop je tijdens gesprekken luistert en vraagt met veel respect voor de ander, de rust en tijd die je neemt, maken dat het een hele fijne en bijzondere ervaring was. Gewoon ‘down to earth’, aansluitend bij waar mijn behoeften liggen.

Gedoseerd en met bewust gekozen woorden heb je mij tot inzichten laten komen. Inmiddels maak ik veel bewuster keuzes in waar ik mijn energie in steek. De spagaat tussen werk en prive is er nog wel, maar veel minder. En wat is het fijn dat ik steeds duidelijker weet wat ik nu echt wil!

Elke keer voelde ik me letterlijk een stukje lichter op weg naar huis."

~ Susanne ~

"Soort combi van kapper, schoonheidsspecialist en masseur"

Met een drukke agenda en altijd een hoofd vol gedachten, gunde ik mijzelf ook een moment van rust.

De behandeling zelf was een soort combi van bij de kapper, schoonheidsspecialist en masseur. Daarnaast werden er geuren en klanken gebruikt. Doordat ik voortdurend met mijn ogen dicht lag, was dit soms verrassend, maar ook erg ontspannend.

Hoewel de behandeling 90 minuten duurde, vloog de tijd voorbij en had het van mij nog veel langer mogen duren 😃 Ik kwam ontspannen en fris weer van de tafel af.  Ik heb genoten, het was echt even een moment voor mijzelf. Aanrader!"

~ Monique ~

"Verrassend genieten"

“Een kadootje voor mezelf in deze roerige tijd. Even volledig met de aandacht in het hier en nu door middel van verschillende tools die tijdens de massage worden ingezet. Echt verrassend genieten en Jessica doet er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Deze beleving is een aanrader!"

~ Ellen ~ 

"Geen gedachten die door m'n hoofd dwarrelen"

"Vanaf het eerste moment rust en ultieme ontspanning. Mooie combinatie van massage, geluid en geur. Liefdevol!! En die tintelingen/kippenvel momenten, heerlijk!!

Ik heb die nacht erna heerlijk geslapen, geen gedachten die door mijn hoofd dwarrelden. Als je van ontspanning houdt door aanraking van bovenrug, gezicht, hoofd en haren is dit echt een aanrader!!"

~ Renate ~

Dit wil ik ook wel eens proberen...

Boek hier jouw afspraak