Een groot verlangen van één van mijn lieve cliënten Toen werd duidelijk waardoor dit kwam Haar grote verlangen was om weer rust en ontspanning te ervaren. Dat ze hier echt behoefte aan had, werd duidelijk toen ze vertelde vaak veel te veel te willen doen en daardoor weer over haar grenzen was gegaan. Omdat ze […]

Een groot verlangen van één van mijn lieve cliënten.

Een groot verlangen van één van mijn lieve cliënten

Toen werd duidelijk waardoor dit kwam

Haar grote verlangen was om weer rust en ontspanning te ervaren. Dat ze hier echt behoefte aan had, werd duidelijk toen ze vertelde vaak veel te veel te willen doen en daardoor weer over haar grenzen was gegaan. Omdat ze toch nog even wat wilde afmaken en het ook lastig vond om nee te zeggen tegen anderen. En zo bleef ze maar doorgaan met van alles en nog wat.

Wat er nu dus voor had gezorgd dat ze steeds verder van zichzelf af kwam te staan. De onrust in haar hoofd toenam en het gebrek aan energie haar begon op te breken.


De hoogste tijd om aan de bel te trekken


Voorkomen is beter dan genezen

Gelukkig heeft ze dit op tijd gedaan door hulp in te schakelen en hiermee voorkomen dat ze zichzelf nog verder voorbij ging lopen met alle verdere nare gevolgen van dien.


Tropische temperaturen

Door de aanhoudende extreme warmte was het iets te veel van het goede om deze sessie in mijn praktijk te geven.

Daarom heb ik met haar meegedacht en het roer omgegooid, zodat ik haar toch liefdevol kon ondersteunen in wat zij zo hard nodig had op dat moment, rust en ontspanning.


Meedenken met wat fijn en waardevol is voor jou

Om lekker te ontspannen en rust in het hoofd te brengen heb ik voor haar een rustige meditatie ingesproken. Met als extra voordeel dat ze op een ander moment dit ook heel makkelijk kan terugluisteren om heerlijk bij zichzelf te komen en zo te ontspannen.

Deze heeft ze vanuit haar eigen verkoelende tuin geluisterd. Vervolgens heb ik haar een reikibehandeling op afstand gegeven, terwijl ze relaxed in haar tuin kon blijven liggen.

Hierbij kwamen hele waardevolle boodschappen naar voren.


Balans, kracht, opgeladen en uitgerust

Tenslotte gaf ze in ons afsluitende telefoongesprek aan het heel bijzonder te hebben gevonden en ze had heerlijk kunnen ontspannen. Alle energiepunten in haar lichaam zijn weer aangevuld met liefdevolle energie. Dit zorgt ervoor dat je weer in balans voelt, in je kracht staat vanuit je innerlijke kern met daarbij een opgeladen en uitgerust gevoel.

Heerlijk toch?


Waardevolle boodschappen

Omdat de boodschappen die tijdens de afstandsbehandeling naar boven kwamen voor deze lieve dame zo waardevol waren, heb ik ze ter extra ondersteuning voor haar op de mail gezet.


“Super mooi”

Zo gaaf om de volgende dag een appje van haar te krijgen dat ze erg dankbaar was voor deze mail en daardoor dingen heel erg duidelijk waren geworden.

“Super mooi”, schreef ze.

Ook had ze de meditatie weer gedaan en erg fijn gevonden.

Zo mooi om deze woorden van haar te mogen ontvangen en blij dat ik deze draai aan de sessie heb gegeven en er een mooi resultaat is bereikt.


Afsluitende liefdevolle tip:Blijf jezelf niet voorbij rennen, maar zorg goed voor jezelf. Juist door je tempo te vertragen en misschien wel gewoon jezelf te gunnen om stil te staan en even niks te hoeven.

Pak die belangrijke tijd en aandacht voor jezelf om op te laden en tot rust te komen.

Kan jij ook wel meer rust voor jezelf gebruiken, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken of waar te beginnen? Weet dat ik je hier in een vrijblijvend gesprek graag bij help, zodat jij ook weer die fijne ontspanning gaat ervaren.

Neem gerust contact op door te bellen of appen op 06-48561745 en ik luister graag naar naar jouw verhaal.

Met liefdevolle groet,